Një ilaç i shijshëm (natyral) për të kuruar astmën, aneminë dhe kolesterolin..!! – Lajmexpress.net
Ballina / Shëndetësi / Një ilaç i shijshëm (natyral) për të kuruar astmën, aneminë dhe kolesterolin..!!

Një ilaç i shijshëm (natyral) për të kuruar astmën, aneminë dhe kolesterolin..!!

\r\nFiqtë janë në dispozicion gjatë gjithë vitit,prandaj ju mund ta përdorni këtë ilaç KURtë dëshironi. Kjo përzierje do të ulë kolesterolin dhe do të përmirësojë tretjen.\r\nFiqtë janë plot me kalcium, kalium dhe zink. Ata janë gjithashtu burim i shkëlqyer i hekurit, vitaminës C, E, K dhe A. Fiqtë e thatë kanë më shumë kalori se ato të freskëta, kështu që nuk duhet t’i konsumoni shpesh. Ky frut, do të përmirësojë sistemin tuaj të tretjes, do ulë kolesterolin dhe do të zvogëlojë problemet e traktit të frymëmarrjes.\r\nJa receta që do të zgjidhë shumë probleme shëndetësore:\r\nVendosni rreth 40 fiq të thata në një kavanoz dhe derdhni vaj ulliri mbi ta derisa kavanozi të mbushet. Mbylleni kavanozin për 40 ditë.\r\nPas periudhës 40 ditore, filloni të hani një fik para çdo vakti, vetëm kushtojini vëmendje cilësisë së vajit të ullirit, në qoftë se vaji është i cilësisë më të mirë, ky ilaç do të japë efekte të mrekullueshme.\r\n0-9-600x300