Nis protesta në Tiranë për lirimin e Haradinajt! – Lajmexpress.net
Ballina / Lajme / Nis protesta në Tiranë për lirimin e Haradinajt!

Nis protesta në Tiranë për lirimin e Haradinajt!

1
Ka nisur protesta në Tiranë e shumë të rinjve, që kanë zgjedhur të mblidhen dhe të apelojnë përpara ambasadës Franceze për lirimin e Ramush Haradinajt.
Me pankarta në duar, të rinj i apelojnë autoriteteve franceze që të kërkojnë lirimin e kreut të AAK-së, pasi ky arrestim është i padrejtë.
2