Në ditën e dasmës së Tunës, kujtojmë lidhjet e saj të dështuara (Video) – Lajmexpress.net
Ballina / Lajme / Në ditën e dasmës së Tunës, kujtojmë lidhjet e saj të dështuara (Video)

Në ditën e dasmës së Tunës, kujtojmë lidhjet e saj të dështuara (Video)


Këngëtarja e njohur Altuna Sejdiu, sot ka kurorëzuar dashurinë e saj me Patris Berishën.
Por, kjo nuk është hera e parë që Tuna është kurorëzuar, transmeton gazeta Express.

Ajo prapa vetës ka lënë një martesë, një fejesë dhe disa lidhje të dështuara

Në mesin e këtyre meshkujve shumica janë të famshëm.

Për të parë historitë e dashurisë të Tunës ndiqeni materialin e përgaditur nga emisioni Express Rozë.Gazeta Express
1