“Martova vetveten”: E sëmura me kancer realizon ëndrrën e jetës pa dhëndër – Lajmexpress.net
Ballina / Argëtim / “Martova vetveten”: E sëmura me kancer realizon ëndrrën e jetës pa dhëndër

“Martova vetveten”: E sëmura me kancer realizon ëndrrën e jetës pa dhëndër

\r\nKur dy vjet më parë, ajo u diagnostikua me kancer, Natali Adams, vendosi që të bëjë një listë dëshirash, që donte të realizonte përpara se të vdiste. Mes tyre ishte edhe një dëshirë speciale: ajo prenotoi kishën që frekuentonte që kur ishte fëmijë, me një fustan të bardhë, për tu martuar përpara Zotit, me ose po partner.\r\nPrej kohësh, ajo i dedikohej 24 orë në 24 fëmijës së saj të vetëm. Ishte beqare, por pasi u sëmurë situata ishte akoma dhe më e vështirë për të gjetur një partner. Pavarësisht mungesës së një partneri, Natali nuk u ndal për të realizuar dëshirën. “Martova vetveten, ishte një ceremoni jete”, tregoi e sapomartuara për të përditshmen angleze “That’s Life\r\nNatali-Adams