Ekskluzive : Nate tragjedie per Sabriun cfare i ndodhi do ta trondite gjithe estraden – Lajmexpress.net
Ballina / Lajme / Ekskluzive : Nate tragjedie per Sabriun cfare i ndodhi do ta trondite gjithe estraden

Ekskluzive : Nate tragjedie per Sabriun cfare i ndodhi do ta trondite gjithe estraden

\r\nSonte në ora 19:00 janë bllokuar pothuajse të gjitha këngët e Sabri Fejzullahut në youtube.com\r\n\r\nSabri Fejzullahu e ka një problem të madh.\r\n\r\nPas shumë vitesh bashkëpunimi me produksionin Emra Com duket se ai i ka ndarë punët me këtë produksion, pasi që sonte shumica e këngëve të tij janë zhdukur nga youtube.com, apo thënë më ndryshe nuk janë të gatshme që të shihen në Kosovë dhe Shqipëri.\r\n\r\nSipas producentit të Sabriut, Emrush Thaçi, i cili e ka konfirmuar lajmin si të vërtetë derisa ka thënë se pavarësisht moshës së vjetër të Sabriut, deklaratat e tij kanë bërë që ai ta merr një vendim të këtillë.\r\n\r\n“Në përzgjedhjen e këngëeve unë asnjëherë nuk kam dashtë as nuk kam pas ndikim në zgjedhjen këngëve. Dëshmija është në shumë intervista të veteë Sabrisë. Ai prej këtyre këngëve ka fituar më mijëra euro dhe pas katër vitëve doli një vlerësim i çuditshëm, i papritur, që nuk i pëlqyen këngët, derisa ai vet ka thënë që mua nuk me interesojnë vlerat, du me fitu pare. “Unë publikisht e pyesë Sabrinë? A ka shok në estradë që si ke gënjyer në karrierën tënde 40 vjeçare. Kjo është arsyeja pse i janë mbyllur të gjitha këngët”, ka thënë producenti i Emra Com, Emrush Thaçi.\r\n\r\nKëngët online të Sabrisë, që kanë mbetur ende në youtube.com, janë këngët më të vjetra që ai i krijoi para se të fillonte bashkëpunimin me produksionin e lartcekur.\r\n1