Ballina / admin

admin

Kriteret që kosovarët duhet të plotësojnë për punësim në Gjermani

1

Pamundësia për të siguruar një vend pune në shtetin e tyre, detyroi mijëra kosovarë që të kërkojnë punë në shtetet perëndimore. Pas marrëveshjes së nënshkruar mes Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe shtetit gjerman shumë kosovarë kanë përfituar, shkruan Indeksonline. Në bazë të përgjigjeve të siguruara nga zyra për …

Artikulli i plotë »

Gjermania i tutet ndërhyrjes së Rusisë në zgjedhje atje, si në Amerikë

1

Shefi i shërbimit të brendshëm sekret gjerman (BFV), Hans Georg Maassen e konsideron të mundshme që Rusia të përpiqet të ndikojë në fushatën elektorale në Gjermani. ”Në rrjetet sociale dhe në shumë faqe web shpërndahen dizinformacione të nivelit të lartë”, deklaroi Maassen në një intervistë për televizionin informativ publik Phoenix. …

Artikulli i plotë »

Momenti kur ndodh shpërthimi i fuqishëm në Beograd dhe dridhet Serbia

1

Një bombë ajrore nga Lufta e Dytë Botërore që është gjetur në vendpunishten “Beogradi në ujë” është çaktivizuar sot rreth orës 9 në Beograd. Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, neutralizimi i bombës ka zgjatur rreth 10 minuta, para së cilës është dëgjuar një sirenë alarmi, dhe gjatë shpërthimit …

Artikulli i plotë »