As vdekja e nënës nuk i pajtoi – Lajmexpress.net
Ballina / ShowBizi / As vdekja e nënës nuk i pajtoi

As vdekja e nënës nuk i pajtoi

\r\nAdelina dhe Zanfina Ismaili janë yje të skenës muzikore. Por ka kohe që në mediat rozë raportohej që ato nuk flasin më njëra-tjetren.\r\n\r\nIshte Zanfina ajo që e demantoi këto lajme duke thënë së ato mbajnë kontakt.\r\n\r\nPor, deklaratat e saj nuk duken shumë të besueshme, distanca mes tyre gjatë varrimit të nënës së tyre e dëshmon këtë, raporton Periskopi.com.\r\nadelina-ismaili-triumf-riza-1\r\n\r\nadelin-848x478\r\n\r\nadelina-3