24 vjeçari nga Peja, fitues i Range Rover nga Ipko (Video) – Lajmexpress.net
Ballina / Lajme / 24 vjeçari nga Peja, fitues i Range Rover nga Ipko (Video)

24 vjeçari nga Peja, fitues i Range Rover nga Ipko (Video)


Pas disa muaj lojë, ishte fati i 24 vjeçarit Enlirat Beqiri nga Peja që të fitoi veturën super eksluzive.
Range Rover është vetura vlera e së cilës arrin 95 mijë euro, e që Beqiri e gëzon tashmë e atë si rezultat i futjes në lojë nga ofertat e kompanisë telefonike Ipko, njofton Klan Kosova.

Vet Enlirati ishte duke fjetur në momentin kur ishte përzgjedhur si fitues i çmimit të IPKO’s.

Por në momentin kur është zgjuar pati më shumë se 1 mijë mesazhe dhe telefonata.
15977034-1517798748250261-2138469882681794574-n_1484143159-3293933