Lajmexpress.net – LajmeXpress

Të fundit

Presidenti malazez: Ratifikimi i Demarkacionit është në interes të Kosovës

Siç ka bërë të ditur ai, demarkacioni është i rëndësishëm pasi nga kjo varet edhe liberalizimii i vizave për Kosovën. “Ne kemi mirëkuptim dhe po e presim me durim që Kosova të vendosë për ratifikimin e demarkacionit. Ky është interes i qytetarëve të Kosovës, pasi liberalizimi i vizave varet nga …

Artikulli i plotë »

Denari i Maqedonisë me simbolin e Adem Jasharit (Video)

Portalet që janë pro – VMRO-DPMNE-së kanë lansuar një video në të cilën përshkruhet se si Maqedonia me pavarësimin e saj aplikoi edhe valutën shtetërore, me simbole të identitetit maqedonas. Në vitin 1992 filloi aplikimi i tyre, duke zëvendësuar dinarin e ish-Jugosllavisë. Por sipas këtyre portaleve, tani me dygjuhësinë, po …

Artikulli i plotë »